Adam Chrząstowski nowym dyrektorem kulinarnym w Hotelu Arłamów

Adam Chrząstowski nowym dyrektorem kulinarnym w Hotelu Arłamów

Dzisiaj do teamu Hotelu Arłamów dołącza doświadczony i utalentowany Adam Chrząstowski, który obejmie stanowisko Dyrektora Kulinarnego. 

Były szef kuchni i współwłaściciel uznanej krakowskiej restauracji Ancora doświadczenie zdobywał w cenionych polskich restauracjach oraz zagranicą. Podczas Polskiej Prezydencji w Unii Europejskiej w 2011 roku piastował prestiżową funkcję głównego konsultanta kulinarnego. Obecnie wiceprezes stowarzyszenia Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Prezydent Akademii Bocuse d'Or Poland. 

- Bardzo się cieszę z tego "transferu". Jestem przekonany, że Adam Chrząstowski wraz z Piotrem Poradą stworzą bardzo mocny zespół, który da nam kulinarny rozwój - poinformował Michał Kozak, prezes zarządu Hotelu Arłamów.