Bałkańscy i Poznańscy Kucharze Razem
Wyjątkowa kolacja poświęconą kuchni bałkańskiej odbędzie się 9 maja w Poznaniu. Bałkańscy oraz poznańscy szefowie kuchni przygotują bowiem wspólnie 7-daniową kolację degustacyjną.
Gospodarzem wieczoru będzie restauracja NIFTY No.20 mieszcząca się przy ulicy Żydowskiej 20 w Poznaniu. Kolacja degustacyjna odbędzie się 9 maja 2019 roku o godzinie 19.00.
Gośćmi kolacji będą:
- Uros Urosevic - Metro Cash & Carry Srbija - Serbia
- Arjan Ceka - Albania
Poznańscy Kucharze Razem:
- Sergiusz Hieronimczak TOP CHEF Polska - Szef Kuchni NIFTY No. 20
- Tomasz Purol TOP CHEF Polska - Szef Kuchni Blow Up Hall 5050 Hotel
- Michał Kuter - Szef Kuchni Restauracja A NÓŻ WIDELEC
- Dawid Klimaniec - Szef Kuchni Restauracja FIGA
- Artur Skotarczyk - Szef Kuchni Restauracja MUGA
- Dominik Narloch - Szef Kuchni Restauracja Cucina
Kolacji towarzyszyć będzie pairing bałkańskich win.
Menu będzie się składać z siedmiu dań degustacyjnych.
Cena - 190 zł
Rezerwacja biletów mailowo: niftyno20@niftyno20.pl lub telefonicznie: 61 333 11 60.