Drużyny zakwalifikowane do startu w Mistrzostwach w Przygotowaniu Deseru 2019
W tym roku, podczas Mistrzostw w Przygotowaniu Deseru, które odbędą się 19.02.2019 podczas targów Expo Sweet, zobaczymy następujące drużyny:
- ALBERTINA RESTAURANT & WINE
- Powidok restauracja autorska
- BROWAR WIATR HOTEL ***
- Grand Hotel Rzeszów Sp.z o.o.
- Hotel DeSilva Premium Opole
- Kamienica numer 6
- Park Hotel Sp. z o.o.
- Restauracja Art
- Restauracja Bazar 1838
- Restauracja Cucina
- Restauracja Halka (Hotel Aries)
- Restauracja Pastamore (Hotel Grępielnia)
Drużyny zostały wyłonione przez jury kwalifikacyjne w składzie: Paweł Małecki (Cukiernia Sowa / Przewodniczący), Janusz Profus (Expo Sweet), Krzysztof Szulborski (Stowarzyszenie Kucharzy Polskich), Jarosław Uściński (Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni), Jarosław Walczyk (Fundacja Klubu Szefów Kuchni).