Drużyny zakwalifikowane do startu w Mistrzostwach w Przygotowaniu Deseru 2019

Drużyny zakwalifikowane do startu w Mistrzostwach w Przygotowaniu Deseru 2019

W tym roku, podczas Mistrzostw w Przygotowaniu Deseru, które odbędą się 19.02.2019 podczas targów Expo Sweet, zobaczymy następujące drużyny:

  •  ALBERTINA RESTAURANT & WINE 
  •  Powidok restauracja autorska 
  •  BROWAR WIATR HOTEL ***
  •  Grand Hotel Rzeszów Sp.z o.o.
  •  Hotel DeSilva Premium Opole
  •  Kamienica numer 6 
  •  Park Hotel Sp. z o.o.
  •  Restauracja Art
  •  Restauracja Bazar 1838
  •  Restauracja Cucina
  •  Restauracja Halka (Hotel Aries)
  •  Restauracja Pastamore (Hotel Grępielnia)

Drużyny zostały wyłonione przez jury kwalifikacyjne w składzie: Paweł Małecki (Cukiernia Sowa / Przewodniczący), Janusz Profus (Expo Sweet), Krzysztof Szulborski (Stowarzyszenie Kucharzy Polskich), Jarosław Uściński (Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni), Jarosław Walczyk (Fundacja Klubu Szefów Kuchni).