III edycja Kolacji Mistrzów

III edycja Kolacji Mistrzów

Trzecia edycja charytatywnej "Kolacji Mistrzów" w Dworzysku poświęcona była zbiórce pieniędzy na nieszczęśliwie spalony ośrodek przyrodoleczniczy w Szczawno-Zdroju. 10 Genialnych Szefów Kuchni tego wieczoru serwowało swoje dania dla 140 niesamowitych gości z całego kraju i zagranicy.

Oto co zaserwowali swoim gościom szefowie kuchni:

Ernest Jagodziński i Mariusz Pieterwas

pstrąg i kawior wędzony z Zielenicy, yuzu,kokos, mango,dashi,accla cres

Jakub Kasprzak i Tomasz Purol

ozór jelenia, jarmuż, szalotka, wędzona śmietana

Tomasz Milewski

mazurski Ramen

Wojciech Harapkiewicz

jajo 64 z kotliny natury/krewetki, malinowy,skorupiakowy,gorczyca, chrobotek

Adam Chrzastowski

kulebiak cielęcy

Tomasz Czarnecki i Krzysztof Zimnocha

dzik,espuma z czeremchy, gratine z topinamburu, kurdybanek,rabarbar

Tomasz Deker

rokitnik,pasion fruit,Beurer noisette,karmelizowany czekolada Dulcey