Już jutro VII edycja konferencji Gastro Meeting

Już jutro VII edycja konferencji Gastro Meeting

Już jutro tj. 10 marca 2020 odbędzie się VII edycja konferencji Gastro Meeting w Airport Hotel Okęcie. Zakres tematyczny będzie dotyczył zawodu szefa kuchni, cukierni i kucharzy. Wydarzenie skierowane także do właścicieli i menedżerów restauracji, kawiarni, cukierni, firm cateringowych czy wszelkich konceptów gastronomicznych.

Dynamiczna formuła z wieloma prezentacjami i panelami dyskusyjnymi, które będą przedzielone oryginalnymi wstawkami prowadzących. Wszystkie "przerywniki" będą dotyczyły umacniania komunikacji na poziomie kuchnia-sala, radzenia sobie w sytuacjach reklamacyjnych. Gastro Meeting to cykliczna konferencja zrzeszająca całą branżę gastronomiczną. Właściciele i menadżerowie restauracji oraz dostawcy produktów i usług dla branży HoReCa uczestniczący w spotkaniu będą mieć okazję, by wymienić się z innymi cennym doświadczeniem, poszerzyć swoją biznesową wiedzę, a także nawiązać wartościowe kontakty biznesowe - a to wszystko w ciągu jednego dnia! 

Tematyka została opracowana przez radę programową w składzie: Karol Okrasa, Agata Wojda, Adam Chrząstowski, Iwona Niemczewska, Jarek Walczyk, Michał Doroszkiewicz, Monika Ignaciuk, Paweł Oszczyk, Małgorzata Michalska, Rafał Skórski, Rafał Krzycki. 

Poza głównym programem części merytorycznej konferencji na uczestników czekają cztery różne warsztaty tematyczne, podczas których, w małych, maksymalnie 20-osobowych grupach, praktycznie będzie można przećwiczyć różne zagadnienia związane z codzienną pracą i prowadzeniem biznesu gastronomicznego.