Kolejna kolacja trójmiejskich szefów kuchni

Kolejna kolacja trójmiejskich szefów kuchni

Po raz kolejny jedenastu trójmiejskich szefów kuchni połączy swoje siły i wspólnie przygotuje kolację. Ich celem jest dzielenie się smakiem i kulinarną pasją, ale przede wszystkim integrowanie tutejszych Szefów Kuchni i promowanie trójmiejskiej gastronomii.

7-daniowe autorskie menu przygotowane na oczach widzów stworzą Szefowie w składzie: Philippe Abraham, Rafał Wałęsa, Jacek KoprowskiJacek Fedde, Marcin Popielarz, Kamil SadkowskiDamian MazurowskiAdam WozniakGrzegorz LabudaPaweł WątorPrzemysław Formela oraz zaproszeni goście: poznański Szef Adam Adamczak, finalista czwartej edycji programu Top Chef oraz Michał Wiśniewski - Mistrz Polski Cukierników, od 16 lat związany z Hotelem Haffner. 

Szefowie zachęceni sukcesem wcześniejszych Kolacji, które za każdym razem cieszą się ogromnym zainteresowaniem, ponownie stawią się w kuchni Stadionu i zadowolą podniebienie najbardziej wymagającego Gościa.

Impreza, jak zawsze, odbywać się będzie w ramach Projektu "Serce do garów" a tym razem wspierać będzie trójmiejską 
Fundacja Przemek Dzieciom, której założyciel pomaga dzieciom już od 12 lat.

Bilety już niedługo będzie można nabyć w restauracjach: 
Petit ParisSztuczkaSztuczka BistroRestauracja FINOFeddeSzafarnia 10Biały Królik RestaurantRestauracja KubickiELIKSIRK5 - Akademia KulinarnaBrowar PG4
Rezerwacja miejsc pod e-mailem: sercedogarow@gmail.com


Foto: 
Food Photography & Styling Iwona Kowalska