Nowy szef kuchni w restauracji Pod Niebieniem

Nowy szef kuchni w restauracji Pod Niebieniem

Od 16 czerwca oficjalnie stanowisko Szefa Kuchni w Restauracji Pod Niebieniem na poznańskim rynku objął Wojciech Wojtkowiak, którego kuchni do tej pory można było skosztować w restauracji Salon z ogrodem.

Jego celem jest jak najszybciej trafić na strony Żółtego Przewodnika Gault & Millau:

To dla mnie wielki zaszczyt gotować dla Was i kierować teamem kuchennym w tak zacnej restauracji na płycie Starego Rynku. Liczne wyróżnienia w konkursach kulinarnych, ciepłe opinie Gości i Dziedzictwo Kulinarne Wielkopolski zobowiązują. Chcę abyście wciąż cenili to miejsce za smak. Ja, ze swojej strony, zobowiązuję się słuchać tego, co macie do powiedzenia. Będziemy pracować by Restauracja Pod Niebieniem jak najszybciej trafiła do Żółtego Przewodnika Gault & Millau, a Wy drodzy Goście chcieli wracać do smaków, jakie Wam zaproponujemy.