Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant
28 marca odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant - Responsibility, zarówno w hotelu Novotel Centrum w Warszawie, jak i on-line. Uczestnicy wybierali TOP Restauratorów i brali udział w interaktywnych zadaniach oraz networkingu. W konferencji wzięło udział ponad 450 restauratorów, przedstawicieli mediów, partnerów, dostawców i producentów.
Przypominamy, co się działo:
- Poznaliśmy nazwiska TOP 50 polskich restauratorów według Forbes i FOR Solutions.
- Wybraliśmy laureatów konkursu o stypendium biznesowe MADE FOR Restaurant, w kategorii Responsibility - TOP Odpowiedzialnych Restauratorów.
Ranking TOP 50 polskich restauratorów według FORBES i FOR Solutions:
Jury najwięcej głosów oddało na:
Daniela Pawełka z Ferment Group i restauracji Kieliszki na Próżnej. Restaurator zajął 1 miejsce w rankingu TOP 50 polskich restauratorów według FORBES i FOR Solutions iotrzymał nagrodę specjalną na konferencji MADE FOR Restaurant.
Nagroda specjalna to:
- 3 kolacje w 3 restauracjach, w 3 miastach
- tablet i abonament roczny na system do zarządzania rezerwacjami.
W kategorii TOP Odpowiedzialni Restauratorzy 2022 nagrodę zdobyli:
Aleksandra i Jacek Dojnikowscy z Bułkę przez Bibułkę oraz PollyPizza z Warszawy. Restauratorzy otrzymali najwięcej głosów Jury i Uczestników konferencji.