Poznajcie uczestników półfinału Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2018
Znamy już nazwiska uczestników XIV edycji konkursu będącego szansą na rozpoczęcie wielkiej kulinarnej kariery!
Jury konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2018 po ocenieniu wszystkich nadesłanych zgłoszeń zakwalifikowało 16 uczniów, którzy zmierzą się podczas półfinału 24 października w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions w Poznaniu przy ul. Bałtyckiej 43, a wśód nich znaleźli się:
- Kacper Janik z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
- Filip Ziemiński z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
- Krzysztof Kowalski z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
- Tobiasz Baluk z Technikum "Lider" w Lublinie
- Arkadiusz Woźniak z Technikum "Lider" w Lublinie
- Joanna Palińska z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Kamiennej we Wrocławiu
- Bartosz Gawlik z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Kamiennej we Wrocławiu
- Daniel Bauer z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Sienkiewicza w Łodzi
- Jacek Darnowski z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Sienkiewicza w Łodzi
- Wiktoria Giemska z Branżowej Szkoły I Stopnia Rzemiosła i Przedsiębiorczości przy ul. Kijowskiej w Bydgoszczy
- Tomasz Jarmolski z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Bielsku Białej
- Dominik Wiśniewski z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich przy ul. Majdańskiej w Warszawie
- Bartosz Kowalczyk z Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego przy ul. Zagórskiej w Kielcach
- Emil Kasprzycki z Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Małopolska Szkoła Gościnności w Myślenicach
- Aleksandra Klóska z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Podkomorskiej w Poznaniu
- Klaudia Miodowicz z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Podkomorskiej w Poznaniu
Osoba znajdująca się na liście rezerwowej to Anna Elsner z Technikum nr 2 przy ul. Szkolnej w Wodzisławiu Śląskim.