Szefowie kuchni i cukierni przywitali 2020 rok w listopadzie!

Szefowie kuchni i cukierni przywitali 2020 rok w listopadzie!

Już po raz trzeci, szefowie kuchni i cukierni wraz z osobami towarzyszącymi, a także przedstawiciele najważniejszych firm z branży HoReCa, spotkali się w Hotel Almond Business & SPA w Gdańsku, by pożegnać stary rok. Możemy już mówić o tradycji, którą Organizator wydarzenia - Stowarzyszenie Kucharzy Polskich - zapowiada pielęgnować w kolejnych latach.

Tegoroczny Sylwester Szefów Kuchni i Cukierni odbył się pod hasłem SUPERHEROES. Organizatorzy zapewnili wszystkim gadżety i rekwizyty oraz profesjonalną makijażystkę, dzięki czemu zaproszeni Goście mogli poczuć komiksowy klimat wieczoru. Na Gości czekała także wesoła STREFA SUPERBOHATERA, w której ustawione były 3 stanowiska ze specjalnymi zadaniami sprawdzającymi poziom mocy superbohaterów: rzucanie lotkami (celność), bokser (siła), układanie pojazdów superbohaterów z LEGO (zmysł przestrzenny). Każdy, kto z powodzeniem przeszedł wszystkie stanowiska otrzymał pakiet prezentowy, ufundowany przez partnerów wydarzenia.

Tegoroczna edycja Sylwestra Szefów Kuchni i Cukierni obyła się bez pokazu sztucznych ogni, który został zastąpiony znakomitym widowiskiem laserowym do najbardziej znanych ścieżek dźwiękowych z takich filmów jak Batman, Superman oraz Iron Man.

Gospodarzem i tym samym współorganizatorem Sylwestra Szefów Kuchni i Cukierni był Hotel Almond Gdańsk mieszczący się przy ulicy Toruńskiej 12 - zacisznym centrum Gdańska, położonym zaledwie 5 minut spacerem od Starówki, bezpośrednio nad rzeką Motławą. Hotel oferuje 108 pokoi w 7 kategoriach, wszystkie wnętrza zostały urządzone nowocześnie i komfortowo, o czym przekonali się Goście wydarzenia.

fot. Karol Kacperski