Walka o najlepszą potrawę z gęsiny

Walka o najlepszą potrawę z gęsiny

Dnia 9 kwietnia 2019 roku, w halach targowych Expo Mazury S. A. w Ostródzie, podczas targów Mazury HoReCa odbędzie się 4 edycja konkursu kulinarnego Gęsina w Restauracji. Organizatorem konkursu jest Iławskie Stowarzyszenie Producentów Gęsi.

Tematem przewodnim konkursu jest udko gęsie oraz wątróbka gęsia. Celem Konkursu Kulinarnego pn. "Gęsina w Restauracji" Ostróda 2019 jest wyłonienie restauracji, której reprezentująca ją drużyna przygotuje najlepszą potrawę z gęsiny (udo gęsie oraz wątróbka gęsia).

W konkursie mogą wziąć udział przedstawiciele restauracji z całego kraju.

Regulamin i formularz zgłoszeniowy dostępny na www.mazuryhoreca.pl/konkursy

Zgłoszenia do Konkursu dokonuje się drogą elektroniczną wysyłając je na 2 adresy e-mail: k.ziejewska@interia.pl oraz nela.strucinska@expomazury.pl.

Termin nadsyłania zgłoszeń upływa w dniu 13 marca 2019 r.

Patronat merytoryczny nad konkursem objął Klub Szefów Kuchni.

W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu: nela.strucinska@expomazury.pl, 601 610 377