Warsztaty kulinarne No Waste - bez marnowania
W najbliższy weekend 12 stycznia w hotelu Rodan - szef kuchni restauracji Hotelu Rodan - Marcin Kaczmarek- Pielin, twórca i organizator, trwającej od 6 lat akcji MasterChefs4Dogs oraz szef kuchni Kuba Korczak - twórca i organizator konkursu kulinarnego im. Hanny Szymanderskiej nauczą Was, jak starannie gospodarować produktami na co dzień używanymi w kuchni.
Szefowie pokażą też co zrobić z rzeczami, które pozornie nadają się do wyrzucenia, a mogą przydać się do przygotowywania kolejnych, doskonałych potraw, tworząc;
- ruskie won tony z kozim serem + okruchy w palonym maśle + puder ze skorup cebuli
- zupa krem z pieczonych skorup dyni + warzywa z rosołu + chipsy z obierków + trawa cytrynowa
- sałatka z głąbów + imbirowy majonez z aquafaby
- hummus + pesto z liści rzodkiewki
Data: 12.01.2019 r.
Godzina 12:00
Czas trwania 3-4 godziny
Cena: 160 PLN/ os.