Znamy uczestników tegorocznego konkursu

Znamy uczestników tegorocznego konkursu "Czas na rybę"

Już 3-4 października 2020 r., na Zamku w Niemodlinie, odbędzie się kolejna edycja Konkursu "Czas na rybę". Znamy uczestników!

W Konkursie dla Szefów Kuchni 4 października 2020 roku o zwycięstwo na najlepszą potrawę z karpia opolskiego i sera koziego z Kozi Dar konkurować będą: 

  • Arkadiusz Dziakowski i Mariusz Drałus z Restauracja Agawa z Wrocławia
  • Norbert Koch i Jan Krawczyk z Bursztynowa Bistro z Warszawy
  • Dawid Jędrzejczyk i Tobiasz Nowak z Art Hotel z Wrocławia
  • Bartosz Lenda i Patryk Studziński z Radisson Blu Hotel, Krakow
  • Marek Filimowski i Szymon Tomaka z Grand Hotel Boutique z Rzeszowa
  • Tomasz Mielniczuk i Tadeusz Węcławik z Gościniec Pod Lasem Hotel & Za Kulisami

W Konkursie dla Uczniów szkół gastronomicznych dzień wcześniej o zwycięstwo powalczą:

  • Drużyna z Zespołu Szkół Ekonomicznych (Technikum nr 2) z Wodzisława Śląskiego, w składzie Anna Elsner i Sylwia Smyczek (zespół zajął w zeszłym roku pierwsze miejsce)
  • Drużyna z Zespołu Szkół Gospodarczych z Rzeszowa w składzie Sebastian Jawor i Karol Słowik
  • Drużyna z Zespołu Szkół Gastronomicznych (Technikum nr 9) z Wrocławia, w składzie: Wiktoria Madej i Jakub Januszkiewicz
  • Drużyna z Zespołu Szkół w Gorzowie Śląskim w składzie: Piotr Kubiak i Wiktoria Szymczykiewicz
  • Drużyna z Zespołu Szkół nr 7 im. Komisji Edukacji Narodowej z Wałbrzycha, w składzie: Filip Podwojewski i Bartłomiej Mikulski
  • Drużyna z Zespołu Szkół nr 1 w Kluczborku, w składzie: Aleksandra Kordecka i Jessica Reszczyńska. 

Gratulujemy wszystkim zakwalifikowanym drużynom!