Ekipy kucharskie zakwalifikowane do Konkursu

Ekipy kucharskie zakwalifikowane do Konkursu "Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro"

 

1.    Grzegorz Adamarek, Dariusz Osika  -  BLUE DIAMOND - Trzebownisko

2.    Maciej Małecki, Marcin Nowak  - BRASSERIE WARSZAWSKA - Warszawa

3.    Jakub Sytykiewicz, Martin Guz  - RESTAURACJA CUCINA - Poznań

4.    Maciej Undziakiewicz, Dominika Kurko  -  ZAMEK DUBIECKO - Dubiecko

5.    Eugeniusz Korolov, Andrzej Lysenko - HOTEL MANSOR - Ząbki

6.    Mariusz Gocyła, Rafał Noga  - ŚLĄSKA PROHIBICJA - Katowice

7.    Jan Cup, Karolina Płatek  - RESTAURACJA PERCHERON - Kraków

8.    Mariusz Szwerluga, Piotr Kuzdro  -  GRAND HOTEL - Rzeszów

9.    Monika Ślęzak, Aneta Stelmach  - TAWERNA MARINA - Tarnobrzeg