
Ekipy kucharskie zakwalifikowane do Konkursu "Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro"
1. Grzegorz Adamarek, Dariusz Osika - BLUE DIAMOND - Trzebownisko
2. Maciej Małecki, Marcin Nowak - BRASSERIE WARSZAWSKA - Warszawa
3. Jakub Sytykiewicz, Martin Guz - RESTAURACJA CUCINA - Poznań
4. Maciej Undziakiewicz, Dominika Kurko - ZAMEK DUBIECKO - Dubiecko
5. Eugeniusz Korolov, Andrzej Lysenko - HOTEL MANSOR - Ząbki
6. Mariusz Gocyła, Rafał Noga - ŚLĄSKA PROHIBICJA - Katowice
7. Jan Cup, Karolina Płatek - RESTAURACJA PERCHERON - Kraków
8. Mariusz Szwerluga, Piotr Kuzdro - GRAND HOTEL - Rzeszów
9. Monika Ślęzak, Aneta Stelmach - TAWERNA MARINA - Tarnobrzeg