Konferencja Gastro Meeting zbliża się wielkimi krokami

Konferencja Gastro Meeting zbliża się wielkimi krokami

5 listopada 2019 roku w Warszawie podczas kolejnej edycji konferencji Gastro Meeting spotkają się restauratorzy z całej Polski, którzy wymieniając się wiedzą i doświadczeniem, będą zdobywać kontakty biznesowe.

W warszawskim Hotel Airport Okęcie, 5 listopada 2019 roku odbędzie się kolejna edycja konferencji Gastro Meeting. Organizatorzy przygotowali 8 prezentacji, 3 panele dyskusyjne i 8 warsztatów.

Przygotowano także pulę bezpłatnych biletów grupowych. Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!

Wśród prezentacji będzie można spotkać m.in. "Fakty i mity na temat dowozów posiłków" czy "Jak zadowalać ciągle zmieniające się potrzeby gości?" Krzysztof Kot, założyciel HAPPY RESTAURANT Analitics & Solutions z perspektywy trenera i coacha opowie jakich profesjonalnych technik szkoleniowych właściciel i manager lokalu mogą używać, aby zwiększać skuteczność swoich zespołów sprzedażowych. Wysłuchać będzie też można wystąpienia nt. marketingu w gastronomii, zaś na zakończenie tematem, wzbudzającym ostatnio wiele kontrowersji czyli zakazem wstępu do restauracji dla dzieci poniżej 6. roku życia, od strony prawnej zajmie się adwokat Mikołaj Ostrowski.

Dodatkowo w trakcie wydarzenia odbywać będą się 3 panele dyskusyjne. Pierwszym będzie panel pt. "Restauracje premium też mają swoje problemy", gdzie panelistami będą Krzysztof Janiszewski, współwłaściciel restauracji SENSES, Nestor Grojewski oraz szef kuchni restauracji Cinema Paradiso. Drugi panel będzie dotyczył tematu projektu technologicznego w gastronomii. Ostatni panel poprowadzi Jarek Walczyk, właściciel i szef kuchni Pink Lobster, prezes fundacji Klub Szefów Kuchni. Wraz z panelistami poruszy on temat komunikacji w restauracji.

Równolegle do części merytorycznej w osobnych salach będą odbywały się warsztaty.

Warsztat 1 - Jak nie otwierać restauracji? - Jarek Walczyk

Warsztat 2 - Relacje i sprzedaż z wykorzystaniem digital marketingu - Bartosz Paczyński

Warsztat 3 - Poznaj "marzenia" Twojego pracownika - innowacja w zarządzaniu zasobami ludzkimi - Anna Iwanicka-Nowak

Warsztat 4 - Temat w przygotowaniu

Warsztat 5 - Temat w przygotowaniu

Warsztat 6 - Kapitanoza czy kumpelstwo? Jakie cechy powinien mieć dobry właściciel restauracji? - Anna Dębska

Warsztat 7 - Manager gastronomii w roli trenera i coacha sprzedaży - Krzysztof Kot

Warsztat 8 - Fotografia kulinarna - idealne zdjęcie smartfonem - Jakub Wilczek