Kropla Délice otrzymała prestiżową nagrodę Superior Taste Award
Ponad 200 najbardziej profesjonalnych ekspertów smaku z ponad 20 krajów świata wysoko oceniło jakość Kropli Délice. Otrzymała ona aż 2 złote gwiazdki w prestiżowym konkursie organizowanym przez International Taste Institute z Brukseli.
Kropla Délice to średniomineralizowana naturalna woda mineralna. Jej doskonały poziom nagazowania, wyjątkowy smak oraz bogactwo składników mineralnych - wapnia i magnezu - sprawiają, że jest ona idealnym dopełnieniem wyjątkowego posiłku w restauracji.
Posiłek w restauracji to specjalny moment dla każdego z nas, czas dla siebie, bliskich, chwila wytchnienia od życia w biegu. Kropla Délice to idealna propozycja na restauracyjny stół. Doskonały smak, delikatne bąbelki i piękna butelka naturalnie wzbogacą wyjątkowe doświadczenie.
Kroplę Délice najlepiej podawać w temperaturze 12°C. Nalewamy niewielką ilość wody do szklanki, resztę pozostawiając w butelce. Do wody nie dodajemy lodu, który istotnie zmienia jej smak. Różne upodobania i gusta klientów sprawiają, że powinniśmy być gotowi na spełnienie każdej prośby. Dlatego Kropla Délice dostępna jest w dwóch szklanych formatach opakowania 330 ml oraz 750 ml.