Podczas tego wydarzenia goście będą mieli okazję poznać filozofię Live. kolacja będzie połączeniem prawdziwej natury otaczającej hotel, prawdziwych smaków przygotowywanych przez piącu szefów kuchni oraz muzyki na żywo. Podczas wieczoru goście będa mieli okazję nie tylko poznać smaki dań, ale taże wyjątkowe wina i alkohole dobrane specjalnię na te okazje przez sommeliera. Cały event będzie porpowadzony przez konferansjera ze świata kulinarnego, który jako ekspert wtajemniczy gości w świat smaków.

Podczas kolacji goście będa mogli oglądać na żywo pracę pięciu szefów kuchni, a wśród nich:

  • Rafał Borys - szef kuchni restauracji Zamku Topacz
  • Grzegorz Krupa - sous chef restauracji Platter by Karol Okrasa
  • Tomasz Dziura - szef kuchni Hotel Galaxy
  • Krzysztof Małocha - szef kuchni Heron Live Hotel
  • Grzegorz Fic - szef kuchni Albertina Restaurant & Wine