Nobu To You

Nobu To You

Nobu Warsaw uruchomiło możliwość zamówienia kultowych dań z menu z dowozem, przy okazji oferując swoim gościom zasmakowanie podobnego przeżycia, jakiego doświadczyć można podczas pobytu w restauracji.

- Chcieliśmy zaproponować naszym gościom coś nowego, nieco innego niż standardowa możliwość zamówienia jedzenia na wynos. Podczas przygotowania i planowania strategii Nobu To You, szukaliśmy wartości dodanych i elementów, dzięki którym słynne "Nobu experience" będzie dostępne dla każdego w zaciszu własnego domu. Nasi goście, poza kuchnią, cenią sobie niezwykłą atmosferę restauracji, którą tworzy otwarta i profesjonalna obsługa oraz muzyka serwowana przez DJa. Dlatego naszym celem było odtworzenie tych elementów na intymnym, domowym gruncie - mówi Anthony Campaniaris, General Manager Nobu Warsaw.

Jedzenie z restauracji Nobu będzie dowożone na terenie Warszawy i okolic. Samochodami będą poruszać się dedykowani pracownicy restauracji, którzy proces przygotowania dań i znajomość używanych składników opanowali do perfekcji. Każde zamówienie w eleganckim opakowaniu będzie uzupełnione o sygnowane marką pałeczki. Dodatkowo, goście otrzymają specjalną audio wiadomość od szefa kuchni restauracji - Yannicka Lohou. Za pomocą kodu QR dołączanego do zamówienia będzie można odsłuchać playlisty przygotowanej specjalnie na tę okazję przez warszawskiego DJa współpracującego na stałe z restauracją - Mike'a Konstantego.

Wszystkie te elementy pozwolą poczuć klimat znanych na całym świecie restauracji Nobu we własnym domu. Odpowiednia aranżacja przestrzeni, muzyka w tle, dbałość o detale - zastawę czy dekorację stołu, sprawiają, że wspólny posiłek zyskuje rangę wyjątkowego wydarzenia - nie tylko ze względu na jedzenie.

W ramach usługi Nobu To You goście mają okazję spróbować klasycznych dań z karty, których ceny rozpoczynają się już od 35 złotych. W menu znajdziemy m.in. wołowinę Wagyu, sałatkę sashimi z tuńczykiem i dressingiem Matsuhisa, sashimi New Style z łososia, homara z sosem wasabi pepper czy chilijskiego okonia morskiego umami.

- Wybierając najpopularniejsze i najsmaczniejsze dania, naszym priorytetem było, aby nie straciły na jakości w drodze do domu naszych gości. Wszystkim tym, którzy tęsknią za wizytą w Nobu Warsaw, gorąco polecam zamówienie dań w opcji na wynos. Dołożyliśmy wszelkich starań, by wrażenia dotyczące jedzenia pozostały tak dobre, jak te podczas pobytu w restauracji - zapewnia Yannick Lohou, szef kuchni Nobu Warsaw.