Profesjonalne doradztwo od ręki? Tak, Chef!

Profesjonalne doradztwo od ręki? Tak, Chef!

Chefs Culinar stawia na profesjonalne doradztwo. Klientom oferuje wieloletnie doświadczenie szefów kuchni. Doradcy kulinarni wspierają partnerów w dobie pandemii, pomagając odnaleźć się w nowej rzeczywistości.

Pomoc ma charakter indywidualny i jest dostosowana do potrzeb restauratora. Kucharze dzielą się wiedzą dotyczącą biznesu, produktów oraz trendów. Prezentują ich zastosowanie podczas szkoleń oraz spotkań z właścicielami, menadżerami i szefami kuchni. Klienci mogą liczyć na wsparcie w zakresie przebudowy menu i kompleksowego ułożenia nowej karty. Doradcy służą także pomocą w obliczeniu food-costu serwowanych dań.

Doradcy działają na terenie niemalże całej Polski. Dystrybutor obsługuje Mazowsze, Wielkopolskę, Warmię i Mazury, Śląsk, Podhale, Wybrzeże i północno-zachodnią część kraju. W skład zespołu doradczego wchodzą: Rafał Soroczyński (woj. wielkopolskie, lubuskie, kujawsko-pomorskie), Adam Ciupka (woj. mazowieckie, łódzkie, warmińsko-mazurskie), Dawid Grucel (woj. małopolskie, śląskie, podkarpackie, lubelskie), Krzysztof Kowalczyk (woj. pomorskie), Kamil Awłas (woj. zachodniopomorskie, lubuskie, pomorskie) i Artur Musztyfaga (woj. dolnośląskie, opolskie).