Smaki zachodu i wschodu, czyli dwa regiony Polski podczas jednej kolacji
W piątek 17 marca, mieliśmy przyjemność uczestniczyć w wyjątkowym wydarzeniu. W restauracji The Time zaplanowano wieczór łączący dania z dwóch regionów Polski. Sprawdźcie co przygotował Bogumił Przybylak, szef kuchni w restauracji Młyńska 12 w Poznaniu oraz Piotr Porada, Executive Chef w Hotelu Arłamów.
Poniżej przedstawiamy menu obowiązujące podczas kolacji:
Amuse / Bogumił Przybylak - Kawior, śmietana, gryka
Przystawka zimna / Piotr Porada - Jeleń, żółtko, sardele, opieńki, ogórek
Przystawka ciepła / Bogumił Przybylak - Golonka, seler, pieprz zielony
Danie główne rybne / Bogumił Przybylak - Pstrąg, maślanka, koperek, pyra
Danie główne mięsne / Piotr Porada - Sarna, kurki, bób, porzeczka
Deser / Piotr Porada - Czekolada, piwo, owoce leśne
Serdecznie dziękujemy za zaproszenie!