Walne Zebranie Stowarzyszenia Kucharzy Euro-Toques Polska

Walne Zebranie Stowarzyszenia Kucharzy Euro-Toques Polska

W dniu 3 marca 2020 roku odbyło się Walne Zebrani Stowarzyszenia Kucharzy Euro-Toques Polska. Tym razem swoją gościnnością mógł pochwalić się hotel Dębowa Góra w Nowych Rumunkach, gdzie na co dzień Szefem Kuchni jest Adam Łojek Adam Adi, członek Euro-Toqes Polska.

Tradycyjnie większość gości zjawiła się na miejscu dzień wcześniej, by podczas wspólnej kolacji, w luźniej atmosferze poruszyć tematy, znajdujące się w porządku obrad w dniu następnym. Po obradach w drugiej części zebrania przyszedł czas na przyjemniejsze chwile, gdzie zarząd postanowił uhonorować Józefa Sadkiewicza tytułem Członka Honorowego, natomiast Jean Bos otrzymał tytuł Prezesa Honorowego. Jean Bos jest jednym z założycieli Euro Toques Polska - przez 8 lat pełnił funkcję prezesa i wkładał całe swoje serce w to co robił dla stowarzyszenia. Zebranie zakończyło się uroczystą kolacją przygotowaną przez szefa kuchni Adama Łojka.