TOTA dobra mąka na pierogi i torty

TOTA dobra mąka na pierogi i torty

Rodzinne Młyny Zbożowe "Żabczyńscy" działają od 1942 roku. W 2017 roku zdecydowano o wprowadzeniu gamy produktów pod marką "TOTA" w małych opakowaniach 1 kg i 5 kg. Mąki TOTA zostały wyróżnione godłem "Polska Jakość 2018".TOTA dobra mąka znalazła uznanie Szefów Kuchni. W gastronomi przyjęła się szczególnie mąka pszenna typ 450. Słuchając sugestii Klientów zdecydowano się na wprowadzenie opakowań 10 kg. Obecnie w takim opakowaniu są dostępne nowości: mąka pszenna typ 00 do pizzy oraz mąka pszenna typ 450 (tortowa).TOTA dobra mąka typ 450 szczególnie polecana jest do ciast biszkoptowych oraz na pierogi. Biszkopty są puszyste i delikatne, zaś ciasto na pierogi elastyczne, przez co może być cienkie i nie dominuje nad smakiem farszu. Sklep: www.tota.pl Social media: f/polskamakatota Kontakt: maka@tota.pl