Cheddary dla prawdziwych profesjonalistów od Hochland Professional

Cheddary dla prawdziwych profesjonalistów od Hochland Professional

Hochland Professional ma w ofercie dla gastronomii oraz klientów B2B dwa cheddary w plastrach: klasyczny oraz biały. To sery topione o szerokim zastosowaniu ? doskonałe do burgerów, tostów, kanapek oraz przekąsek. Idealnie się topią po podgrzaniu, pozostają ciągnące i apetyczne. Są wygodne w użyciu - plastry łatwo się rozdzielają. Układane są w paczkach naprzemiennie, co ułatwia pracę Szefa Kuchni. Dwa warianty smakowe pozwalają na stworzenie ciekawej oferty. Cheddar klasyczny ma pomarańczowy kolor, oryginalny wyrazisty aromat i ostrą nutę smakową. Cheddar Biały charakteryzuje kremowa barwa, delikatny śmietankowy zapach oraz łagodny smak.

Więcej informacji i inspiracji na stronie www.hochlandprofessional.pl