Czekolady Purity from Nature marki Cacao Barry

Czekolady Purity from Nature marki Cacao Barry

Francuska marka Cacao Barry, oferująca wysokiej jakości czekolady dedykowane do sektora HoReCa, przedstawia serie trzech czekolad wyprodukowanych za pomocą technologii Q-Fermentation.  

Ciemne czekolady Inaya (65 proc.), Ocoa (70 proc.) i mleczna Alunga (41 proc.) to znakomite czekolady stworzone z ziaren wyselekcjonowanych w wyjątkowym procesie fermentacji, który jest zasadniczym etapem w rozwoju smaków i aromatów tego produktu. Technolodzy Cacao Barry odkryli, że specyficzne enzymy naturalnie występujące na plantacjach mogą uwolnić najczystsze i jeszcze bardziej intensywne smaki z każdego z ziaren. Wydobywając te naturalne enzymy i dodając je do ziarna kakaowego, stworzono silną, jednorodną fermentację, która daje ziarno niezwykłej jakości i czystości smaku. 

Podkreśl smak swoich deserów wyjątkową czekoladą i zachwycaj gości intensywnością smaku.