O nas

Szef Kuchni to specjalistyczny magazyn ogólnopolski skierowanych do branży gastronomicznej. Jest to profesjonalny, opiniotwórczy tytuł, który przede wszystkim pełni funkcję poradniczo-edukacyjną, ale także zawiera interesujące wywiady, felietony i opisy wydarzeń gastronomicznych.

Szef Kuchni to miesięcznik, dystrybuowany w nakładzie 10 tys. egzemplarzy bezpośrednio do ściśle wyselekcjonowanej grupy odbiorców - szefów kuchni, właścicieli i kadry kierowniczej restauracji, lokali gastronomicznych, firm cateringowych, a także do szkół gastronomicznych i hotelarskich.

Nasz magazyn zaprojektowaliśmy tak, by ułatwić czytelnikom jego lekturę. Ciekawe artykuły, w odrębnych działach znajdą w nim szefowie kuchni, menedżerowie i osoby zarządzające lokalami gastronomicznymi.

Za wysoki poziom merytoryczny magazynu Szef Kuchni odpowiadają specjaliści branży HoReCa, przedstawiciele wyższych uczelni, szkół gastronomicznych, instytutów badawczych oraz wybitne i inspirujące osobowości świata gastronomicznego.